JOCS

El Consell Comarcal posa en marxa el joc online “Què en saps, de l’Alt Urgell?”

Cada setmana apareixerà al web de la institució un test amb cinc preguntes sobre la comarca
Arsèguel-1
photo_camera Un carrer d'Arsèguel, a l'Alt Urgell, amb el Cadí al fons /

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha posat en marxa aquest dimecres, 15 de febrer, el joc online “Què en saps, de l’Alt Urgell?”, una iniciativa per donar a conèixer la comarca d’una manera lúdica i amena. Cada dimecres apareixerà al web de la institució un nou test, de cinc preguntes, que s’anirà acumulant als de les setmanes anteriors, de manera que en qualsevol moment es podrà tenir accés a tots els tests publicats.

Què en saps imatge

Es tracta d’una iniciativa dels departaments de Cultura, Turisme i Noves Tecnologies del Consell Comarcal que neix amb l’objectiu de divulgar el medi físic, el patrimoni i els municipis de la comarca per mitjà d’un joc de preguntes i respostes. El joc no té caràcter competitiu, ja que no es comptabilitzen punts ni es confecciona cap rànquing, de la mateixa manera com tampoc no hi ha premis ni gratificacions. La finalitat és que les persones que hi juguin puguin conèixer millor la comarca, que és el primer pas per estimar-la.

Cada test constarà de cinc preguntes, cadascuna de les quals amb dos, tres o quatre respostes possibles. El joc no permet avançar fins que no s’hagi encertat la resposta correcta. Un cop encertada, apareix una finestra amb informació detallada sobre la qüestió que ha estat motiu de la pregunta. Així per exemple, en el test d’aquesta setmana es pregunta quin és el municipi més extens de l’Alt Urgell, quin és el poble de la comarca situat a més altitud o quin és el municipi que té més entitats municipals centralitzades (EMD).

Enllaç al test 1

comentaris