INSTITUCIONS

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell licita les obres de substitució parcial del col•lector de l’EDAR de Montferrer

L’actuació, que ve finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, està pressupostada en 674.379,94 euros.
20210212_114557
photo_camera Entrada a l'EDAR de Montferrer /FS

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous l’expedient, els plecs de condicions i la licitació de l’obra de substitució parcial del col·lector en alta de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Montferrer en el tram, de 2,5 quilòmetres de longitud, comprès entre el Mesclant de les Aigües i la pròpia EDAR. L’actuació, que ve finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, està pressupostada en 674.379,94 euros.

La contractació de l’obra, el projecte de la qual ha estat redactat per l’empresa URBEG SCP, es regularà pel procediment obert simplificat. Aquesta actuació de millora de la infraestructura dels col·lectors de l’EDAR estava previst que s’executés l’any 2020, però s’ha vist endarrerida com a conseqüència de la crisi sanitària.

Ple febrer 2021

En altres punts de l’ordre del dia, el plenari del Consell Comarcal ha aprovat també el conveni que regula la subvenció de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de l’Alt Pirineu i Aran per al foment de l’economia social i el cooperativisme. D’aquest projecte participen els consells comarcals de l’Alt Pirineu, el Conselh Generau d’Aran i diverses entitats del territori.

Un altre dels acords adoptats en el ple ha estat l’aprovació de l’expedient de suplement de crèdit, per import de 157.685,46 euros, per a les obres d’ampliació de la seu de la corporació.

El ple ha aprovat també un conveni amb el Bisbat d’Urgell per a les obres de rehabilitació de l’església de Sant Julià de Solanell i, d’altra banda, ha ratificat el decret d’aprovació del conveni de col·laboració de comunicació, promoció i comercialització amb Ferrocarrils de la Generalitat.

comentaris