27.11.2022 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

Una docent provoca el confinament de 57 alumnes de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

Als centres educatius pirinencs hi ha 12 grups i 257 persones confinades i 12 positius de covid-19
IES Joan Brudieu
IES Joan Brudieu de la Seu d'Urgell/
Una docent provoca el confinament de 57 alumnes de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

El confinament de 57 alumnes a l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell han disparat les dades de la situació covid-19 als centres educatius de la regió pirinenca. Una docent de l'Institut Joan Brudieu infectada de coronavirus va continuar impartint classes als seus alumnes, sense esperar a  saber el resultat de la PCR. Aquest fet va motivar que molts pares d'alumnes manifestessin les seves queixes a través de les xarxes socials.

Situació actualitzada a les escoles de l'Alt Pirineu i Aran

Segons dades del Departament d'Ensenyament a través de l'aplicació  Traçacovid, ara mateix hi ha 12 grups confinats als centres educatius de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu i Aran i una afectació sobre 257 persones. Pel que fa al nombre de positius de covid-19 dels 10 últims dies, la xifra arriba a 12.

A l'Alt Urgell hi ha set centres afectats: el col·legi la Salle, que té 1 grup confinat, 21 persones confinades i 1 positiu; l'Escola La Valira, amb 2 persones confinades; l'Escola Albert Vives amb 1 grup confinat, 20 persones confinades i 1 positiu; l'escola Pau Claris, amb 2 grups confinats, 46 persones confinades i 4 positius; l'Escola Miret i Sans d'Organyà amb 3 persones confinades; IES Joan Brudieu, amb 3 grups confinats, 57 persones confinades i 1 positiu; Institut La Valira de la Seu d'Urgell, amb 1 grup confinat, 23 persones confinades i 1 positiu.

A la Cerdanya hi ha quatre centres afectats: Escola Alfons I de Puigcerdà, amb 2 persones confinades; Escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya, amb 4 persones confinades: IES Pere Borrell, amb 10 persones confinades; Escola Vedruna de Puigcerdà, amb 7 persones confinades.

A la Val d'Aran hi ha tres centres afectats: Institut d'Aran, amb 1 grup confinat i 22 persones confinades; Llar d'Infants Era Cunhèra de Vielha, amb 1 grup confinat i 1 positiu; Institut d'Ostaleria de Les, amb 1 grup confinat i 1 positiu; Escola Garona de Vielha e Mijaran, amb 1 grup confinat, 19 persones confinades i 1 positiu; Escola Loseron de Naut Aran, amb 1 grup confinat, 10 persones confinades i 1 positiu; Escola Sant Ròc de Bossòst, amb 2 persones confinades.

Al Pallars Jussà només hi ha 1 confinada a l'institut de la Pobla de Segur. Pel que fa al Pallars Sobirà hi una persona confinada a l'escola Montsent de Pallars de Rialp. A l'Alta Ribagorça  hi ha 7 persones confinades a l'IES Pont de Suert.

Una docent provoca el confinament de 57 alumnes de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell
Comentarios