HISTÒRIA LOCAL

Conferència sobre la Seu d’Urgell de fa cent anys dins del cicle Parlem d’Història

Del 15 al 18 de maig, l’entrada a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat serà gratuïta amb motiu del Dia Internacional dels Museus 
Lleteries la Seu d'Urgell fundada el 1915
photo_camera Lleteries de la Seu d'Urgell /Josep Maria Fàbregas Jorba /Arxiu Fàbregas Busquets

En el marc de la 10a edició del cicle 'Parlem d'història', organitzat per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell (IECAU) i l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, aquest  dimecres 12 de maig es realitzarà la segona conferència que porta per títol La Seu d'Urgell ara fa cent anys (1921-1923) a càrrec de Daniel Fité, a les vuit del vespre a la sala Sant Domènec.

Per assistir-hi de públic cal reservar prèviament a http://agenda.laseu.cat/parlemdhistoria També es pot seguir la conferència via streaming a través del canal de YouTube de l’Espai Ermengol: https://www.youtube.com/watch?v=J2pLnwl59CM

Parlem d'història 1

Dia Internacional dels Museus: entrada gratuïta a l’Espai Ermengol

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus #DIM2021 del 15 al 18 de maig, ambdós inclosos, l'entrada a l’Espai Ermengol serà gratuïta.

A més a més, dins del cicle mateix 'Parlem d'història' s'ofereix una visita guiada gratuïta aquest pròxim dissabte 15 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, sota el títol La Seu d'Urgell en blanc i negre. Els carrers a través de l'objectiua càrrec de la guia local, Pilar Aláez.

Val a dir que aquesta visita ja ha omplert el seu aforament, però per qui estigui interessat es pot afegir a la llista d'espera enviant un correu a [email protected] per si hi hagués alguna baixa a les inscripcions.