Compromís X La Seu recull opinions sobre l'estat de la ciutat al mercat setmanal

La plataforma urgellenca omple, cada dia de mercat de La Seu, una urna amb propostes dels veïns sobre l´estat actual de la ciutat.

WP_20150428_019
photo_camera Compromís, al costat de la gent al mercat.

El mercat de La Seu (dimarts i dissabtes de cada setmana) compta, des de fa dues setmanes, amb un estand de la plataforma Compromís X La Seu, que s'ha posat a la disposició dels veïns i veïnes de la ciutat per fer-los partícips, de cara als comicis electorals del proper 24 de maig, a través d'enquestes i propostes sobre l'estat actual de la situació socioeconòmica de la capital de l'Alt Urgell.

Compromís també disposa d´una urna on els ciutadans hi poden deixar les seves idees de millora per involucrar-se a l'hora de sumar esforços i sensibilitats, amb l'objectiu de potenciar el projecte col·lectiu de canvi promogut pels integrants de la plataforma.

El candidat Òscar Ordeig ha manifestat que “sempre hem estat a favor de la màxima participació ciutadana; estant al costat de la gent t'assabentes de les inquietuds i opinions sobre coses que afecten al desenvolupament de la nostra ciutat, i al mateix temps ens serveix per entendre, estudiar i conscienciar-nos sobre aquestes qüestions i posar-les en pràctica quan s'hagin d'assumir responsabilitats”.