HABITATGE

Compromís X La Seu denuncia que les famílies del bloc amb ocupes de la Salle es veuen obligades a marxar

Segons el grup de l'oposició, "les noves ocupacions provoquen una inseguretat en el veïnat davant de la qual opten per abandonar l’edifici de forma immediata".

Edifici La Salle
photo_camera Uns veïns de l'edifici on hi ha un pis ocupat fent mudances/ CXLa Seu

El grup municipal 'Compromís X La Seu' a l'ajuntament de la Seu d'Urgell ha explicat, a través d'un comunicat que "davant de les nova onada d’ocupacions que s’estan produint al cèntric edifici d’habitatges de davant de l’escola de La Salle, els veïns i veïnes del mateix bloc han optat per abandonar el seu habitatge habitual".

Segons el primer grup de l'opsició al consistori urgellenc "aquest fet està provocat pel sentiment d’inseguretat i d’indefensió per part de la ciutadania i de la preocupació que aquest nou bloc amb pisos ocupats acabi esdevenint en un altre punt negre d’ocupació com està sent actualment el bloc totalment ocupat de la plaça Europa".

Compromís X La Seu torna a demanar a l’equip de govern de Junts i ERC que actuïn amb celeritat i d’una manera contundent per no deixar proliferar aquest problema social que actualment està creixent de manera exponencial a la Seu d’Urgell.

El primer grup de l'oposició recorda que la Seu sempre ha estat un model de ciutat de convivència ciutadana i de seguretat en els seus carrers i "així ha de tornar a ser per poder exercir la capitalitat perduda i tan preuada de l’Alt Pirineu".