Els socialistes de la Seu d'Urgell reclamen respecte i tolerància

Des del grup de Compromís X la Seu denuncien assenyalament, bretolades al local i insults a les xarxes dels darrers mesos per no compartir determinades ideologies polítiques.Els socialistes fan una crida al respecte i a la tolerància per a totes les idees i persones a la Seu d’Urgell, després de rebre un nou atac al local del grup municipal

foto_Ivan_Vigo_i_Òscar_Ordeig
photo_camera Els socialistes de la Seu denuncien insults i demanen respecte

Des del mateix grup municipal es reclama una defensa pacífica i respectuosa cap a totes les persones i idees a la nostra ciutat i no assenyalar a qui pensa diferent. "Al mateix temps, caldria treballar per construir una societat cohesionada, oberta i integradora on tothom se senti respectat", asseguren des d'aquest grup.

Compromís lamenta l’escalada de tensió i desqualificacions dels darrers mesos, amb pintades, adhesius, insults a les xarxes i intimidacions en actes públics del tot intolerables.

Per últim, des de la Plataforma de Compromís X La Seu manifesten "que seguirem treballant com ho hem fet fins ara en la defensa dels interessos de la Seu, i del Pirineu, i pensant i escoltant a tots i cadascun dels urgellencs i urgellenques".