EQUIPAMENTS

Compromís proposa que la Generalitat assumeixi el cofinançament de la Residència de la gent gran a la Seu

Òscar Ordeig, portaveu adjunt del grup del PSC del Parlament de Catalunya, ha presentat una proposta de resolució per tal d’incloure una partida pressupostària als pressupostos de la Generalitat de l’any 2023 
Ordeig amb Barrera al Parlament
photo_camera Òscar Ordeig amb Joan Barrera al registre del Parlament de Catalunya / PSC

El portaveu adjunt del grup del PSC del Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha presentat una proposta de resolució per tal d’incloure una partida pressupostària als pressupostos de la Generalitat de l’any 2023 per a la construcció de la nova residència per a la Gent Gran a la Seu. Aquesta proposta serà també una de les condicions que el grup parlamentari del PSC posarà com a condició per aprovar els pressupostos de la Generalitat.

Aquesta partida pressupostària complementaria la quantitat ja inclosa el passat als pressupostos de l’Estat de 3 milions d’euros, gràcies a l'acord transaccional entre ERC i el PSOE. La Residència, que tindria un cost aproximat d’entre 6 i 7 milions d’euros, amb tot el finançament garantit, podria ser una realitat el proper any 2023.

Ordeig amb Barrera al Parlament
Òscar Ordeig amb Joan Barrera al registre del Parlament de Catalunya / PSC

Joan Barrera, portaveu de Compromís, s’ha desplaçat avui a  Barcelona per donar suport a aquesta mesura i demanar que s’inclogui una partida pressupostària als pressupostos de la Generalitat del 2023, per al nou equipament residencial de la Gent Gran de la Seu. En aquest sentit, Barrera ha afirmat que “ara cal que el Govern  de la Generalitat posi de la seva part com administració competent i inclogui en els seus pressupostos una quantitat de diners per garantir  la construcció d’aquest equipament imprescindible per als urgellencs”.

En un comunicat, Compromís x la Seu, ha explicat que des de fa molts anys, reclama la construcció d’una nova residència per a la gent gran, de nova planta, moderna, amb llum i espais enjardinats com a prioritat en el futur.

Joan Barrera manifesta que “ara cal donar l’última empenta i tornem a convidar als companys d’ERC a seguir treballant plegats per aconseguir aquest anhel de la ciutadania i aconseguir incloure el finançament restant als pressupostos de la Generalitat”.