ELECCIONS MUNICIPALS

Compromís X La Seu: “El pacte dona l’esquena a la Seu i amaga el fracàs electoral d’Esquerra i Junts”

Compromís X la Seu afirma que "el pacte respon a un repartiment de poder, sense tenir en compte el futur de la Seu, per tal de mantenir una teranyina d’interessos."

Òscar Ordeig
photo_camera L'alcaldable de Compromís X la Seu, Òscar Ordeig/CPS

El grup de Compromís X La Seu, que va guanyar les eleccions el passat 26 de maig amb més del 30% dels vots (1.719 vots) i 6 regidors, denuncia en un comunicat "el mal acord per la Seu i la comarca per part d’Esquerra i Junts per la Seu". Segons aquest comunicat, "Esquerra torna a oferir tot el poder que representa l’Alcaldia i el Consell Comarcal als hereus de Convergència, després de més de 10 anys de decadència a la Seu i de 32 anys de caciquisme al Consell Comarcal".

Compromís agraeix les nombroses mostres de suport rebudes i anuncia que començarà una oposició ferma i constructiva per aconseguir una àmplia majoria al 2023. Per la formació que encapçala Òscar Ordeig, "la Seu necessita urgentment un canvi de Progrés que representi a tothom, que reactivi l’economia, garanteixi els serveis públics bàsics i gestioni d’una manera eficient i transparent l’Ajuntament".

Des de Compromís s’afirma que el pacte respon a "un repartiment de poder, sense tenir en compte el futur de la Seu, per tal que de mantenir la teranyina d’interessos creats a l’entorn de l’Ajuntament, Hospital i Consell Comarcal i amagar el gran fracàs de Junts per la Seu, que ha perdut 2 regidors i 8 punts de percentatge de vot en les darreres eleccions."

Segons el comunicat, "Compromís ha posat, en tot moment, els interessos de la Seu, i del conjunt de la seva gent, per sobre de qualsevol altre interès partidista o personal. Sense excloure a ningú i comptant amb tothom! I així ho seguirem fent, passi el que passi en el futur. Tot i això, lamentem la nul·la voluntat de dialogar des dels hereus de Convergència i Esquerra."