Compromís denuncia que el transport públic d’autobús entre Barcelona i la Seu és insuficient

El grup municipal de Compromís X La Seu demana a l’empresa ALSA, concessionària del transport públic entre Barcelona i la Seu d’Urgell, que “reforci aquesta línia que es veu desbordada d’usuaris, sobretot els divendres a la tarda dels mesos d’hivern”

DXD1go9WAAEY_o9
photo_camera Compromís X La Seu demana millorar el transport públic entre Barcelona i la Seu

Compromís denuncia que el transport públic d’autobús entre Barcelona i la Seu d’Urgell és insuficient, sobretot els divendres. El grup defensarà una proposta per tal de donar resposta a les mancances d’una línia vital per la Seu. La proposta, que es presentarà properament, busca “donar solució a les actuals mancances d’aquest servei, de vital importància per la Seu i pel conjunt del Pirineu”.

El portaveu del grup municipal, Òscar Ordeig, ha explicat que “ens han arribat nombroses queixes perquè en alguns trajectes no hi ha prou places disponibles als autobusos afectats, sobretot per les persones que estudien o treballen a Barcelona i les que pugen a esquiar o passar el cap de setmana al Pirineu”.

A més, Compromís denuncia que “es doni prioritat a l’hora de pujar a l’autobús a aquelles persones que compren el bitllet senzill per davant de les que disposen d’abonaments de 5 o 10 viatges”. En aquest sentit, la proposta demana també que “no es discrimini a qui compra la targeta de 5 o 10 viatges i es pugui pujar a l’autobús per ordre d’arribada i no pel tipus de bitllet que es compra”.

Aquesta proposta es farà arribar a l’empresa ALSA, així com al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a la Generalitat de Catalunya.

comentaris