28.05.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

Compromís denúncia que, 7 anys després, l’Horta del Valira no té prou potència elèctrica

Des de la finalització de les obres d’urbanització de l’Horta del Valira, l’any 2009, hi ha una manca de previsió de potència elèctrica. Segons Compromís, "l’equip de govern de l’ajuntament porta anunciant des de 2012 que en breu finalitzarien les obres de subministrament d’electricitat".

hortavalira1
Les vivendes de l'Horta del Valira.
Compromís denúncia que, 7 anys després, l’Horta del Valira no té prou potència elèctrica

El grup municipal de Compromís X La Seu presentarà en el proper Ple Municipal unes preguntes per escrit "demanant explicacions, a l’equip de govern convergent a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, dels motius pels quals 7 anys després de finalitzar les obres d’urbanització de les parcel·les a l’Horta del Valira, encara avui no hi ha un suficient subministrament elèctric".

Degut al fet de la manca de suficient potència elèctrica a la urbanització, encara no s’ha pogut realitzar l’entrega definitiva de les obres realitzades, les quals van tenir lloc l’any 2009, segons la formació que encapçala Òscar Ordeig.

"Des de l’any 2012, l’anterior grup municipal de Progrés portava realitzant successives preguntes anuals sobre quan s’iniciarien les obres per donar a la urbanització del degut subministrament elèctric. En cada pregunta realitzada, amb actes plenàries que acrediten tant la pregunta com la resposta, l’equip de govern a l’Ajuntament de La Seu, amb Albert Batalla i Jesus Fierro com a portaveus, indicaven que en breu s’iniciarien les obres", denuncien des de Compromís.

"Davant dels incompliments reiterats del compromisos donats pel govern convergent del consistori, de la gravetat d’oblidar la previsió d’un servei bàsic com aquest en una urbanització, del sobrecost de l’obra i de la falta d’informació als propietaris, Compromís X La Seu torna a portar al Ple de La Seu aquesta problemàtica", afegeixen.

Compromís denúncia que, 7 anys després, l’Horta del Valira no té prou potència elèctrica
Comentarios