Societat

Compromís demana mesures per evitar el bandalisme a la Seu d'Urgell

Durant la nit del 23 de juny, a la revetlla de Sant Joan, es van cremar diversos contenidors i es van produir altres desperfectes als carrers de la Seu d'Urgell. El grup de Compromís proposa més vigilància per tal d’evitar aquestes conseqüències

Foto 1
photo_camera Un dels actes bandàlics que es van fer a la Seu

Compromís X La Seu ha demanat durant la Junta de Govern Local del passat dilluns 25 de juny d’enguany una quantificació dels danys ocasionats durant la revetlla de Sant Joan del dia 23 de juny.

Durant la nit de la revetlla es van cremar diversos contenidors d’escombraries i es van ocasionar altres desperfectes tant a la via pública com a propietats privades.

El grup de Compromís creu que és totalment imprescindible que l’any que ve durant aquestes festes s’augmentin les patrulles de la policia municipal per tal de no tornar a repetir els incidents produïts aquest any.

Compromís també proposa estudiar tots aquells dies coincidents amb festes locals o nacionals per tal d’augmentar la vigilància policial, si cal, durant tota la jornada per tal de garantir un total civisme.

Cal també realitzar una crida a la ciutadania per tal d’intentar que augmenti el respecte als elements de propietat pública i de respecte també als elements de propietat privada.

El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, lamenta que “els danys ocasionats durant la revetlla de Sant Joan” i afegeix que “cal augmentar la vigilància en el futur per evitar els actes vandàlics produïts enguany”.

comentaris