16.01.2022 |
Viure als Pirineus

FESTES DE NADAL

Arrenca, amb llum i color, el Món Mágic de les Muntanyes a la Seu d'Urgell

Aquest dissabte s'ha donat el tret de sortida de la programació nadalenca de la capital alturgellenca del Món Màgic de les Muntanyes 2021-22
Toni Artigues Món Màgic de les Muntanyes 2021
Castell de focs de l'encesa de llums de Nadal a la Seu / Toni Artigues
Arrenca, amb llum i color, el Món Mágic de les Muntanyes a la Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell ha celebrat, aquest dissabte 4 de desembre, la tradicional encesa de llums de Nadal, acte que dona el tret de sortida de la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes 2021-22 

L’encesa de llums de Nadal ha anat precedida per diferents actes al carrer que han amenitzat i donat ambient nadalenc a la Seu. Així, de les 5 de la tarda a 2/4 de 7 del vespre grans i petits han pogut gaudir dels diferents punts que conformen La Seu Màgica, elaborats per diferents col·lectius de la nostra ciutat. Els 7 punts màgics són: 

Encesa de llums Nadal la Seu

  • la Caseta del Món Màgic, situada al peu del passeig Joan Brudieu, a càrrec de David Segura. 
  • el Racó dels Desitjos, a la plaça Patalín, on hi haurà penjats els desitjos de tots els infants de la Seu d’Urgell. 
  • el Bosc Màgic, ubicat al Parc del Cadí, decorat pel Club Social el Picot. 
  • l’Escenografia del Rescat, a la plaça del Camp del Codina, decorada conjuntament pels alumnes d’Aula Oberta de l’institut La Valira, Oriol Garreta i la llar d’infants municipals Els Minairons. 
  • l’Espai de la Música, ubicat a la plaça de Les Monges, amb decoració elaborada per  l'Escola Municipal de Música i Oriol Garreta.
  • Joc de Trons, espai ubicat a la plaça Sant Roc, decorat per l’Associació del Casc Antic, on hi haurà una bústia per deixar els desitjos. 
  • L’Indret Màgic de les Associacions, al passatge de La Missió, decorat a càrrec de les associacions d’hostaleria i d’empresaris de l’Alt Urgell, la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i l’associació Menja’t l’Alt Urgell. 

Batucada ‘Perculights’ i castell de focs 

A l’acte d’encesa de llums, l'ha seguit l’activitat Troba la llum de la Seu, una espectacular batucada Perculights, a càrrec del grup Brincaderia, on el moviment, la percussió i el ritme han generat dinàmiques de llums i colors a temps real. 

Aquesta singular batucada ha començat a les 18.40 hores a la plaça de les Monges, i ha continuat per l’avinguda Pau Claris, carrer Sant Ot, plaça Catalunya, carrer Fra Andreu Capella, carrer Major, finalitzant a la plaça dels Oms, per donar pas, acte seguit, al castell del Grup de Diables de l’Alt Urgell. Un cop finalitzat, la Seu d’Urgell lluirà el seu enllumenat nadalenc fins el 6 de gener de 2022. 

" "
Arrenca, amb llum i color, el Món Mágic de les Muntanyes a la Seu d'Urgell
Comentarios