Comença el Cadí Circuit Fer de curses per muntanya amb l’Embarrancada a Coll de Nargó

Aquest dissabte 9 de març s’ha donat el tret de sortida a la XVa edició del Cadí Circuit Fer de curses per muntanya amb l’Embarrancada a Coll de Nargó, una cursa organitzada pels veïns del poble que transcorre pels camins i corriols recuperats recentment i que recorrien els antics raiers. Surt de la plaça de l’Ajuntament, passa prop de l’ermita de Sant Jaume, la Creu de Cases, el Grau del Miquelet, Coll Piquer, el Roc Roi entre altres llocs emblemàtics del poble.
01Embarrancada04
photo_camera La pluja i la neu van marcar l'Embarrancada. Foto: Cadí Circuit Fer.

El fred, la pluja i fins i tot la neu hi han fet acte de presència des de bon matí i durant tota la cursa, tot i això 139 valents hi han pres part en les dues curses, una de 10 km i 400 metres de desnivell i una altra de 5 km. Tot i l’èxit de participació, el mal temps ha fet que força gent que ja estava apuntada es fes enrere, si hagués fet bon temps s’hauria superat amb escreix els 200 participants.

La cursa de 5 km l’han guanyat el Toni Santisteban i l’Èrica Ginestà, mentre que en la de 10 km, en categoria masculina, el Jordi Gallego i l’Òscar Jorba han arribat a l’esprint, donant l’organització com a vencedors a tots dos, ha completat el podi el Guillem Sànchez, mentre que en categoria femenina la guanyadora ha estat l’Anna Cisquella, seguida per la Lídia Puyals i la Berta Ribas.

01Embarrancada1r
L'arribada va estar molt i molt igualada. Foto: Cadí Circuit Fer.

En aquesta cursa s’estrenava la iniciativa del Circuit Fer i el Consell Comarcal de poder fer el circuit curt caminant i amb un guia, però el mal temps ha fet que quedés una mica deslluït.

La pròxima cursa serà la Volta a Peramola el 30 de març. Més informació a www.circuitfer.cat.