ECONOMIA I EMPRESA

El CETAP obre un canal de Telegram adreçat al món de l’empresa, l’emprenedoria i el treball a l’Alt Urgell

L’objectiu és ampliar la divulgació de les accions i activitats del centre

Edifici Les Monges de la Seu d'Urgell
photo_camera El CETAP es troba ubicat a l'edifici de les Monges de la Seu d'Urgell

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), ubicat a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell, obre un canal de Telegram per donar a conèixer les accions i activitats que s’hi duen a terme. Amb aquesta nova iniciativa s’amplien els canals d’informació ja existents, que són les xarxes socials Facebook i Twitter i el butlletí que el centre edita periòdicament.

L’objectiu principal que els responsables del CETAP s’han proposat amb la posada en marxa del canal de Telegram és difondre la informació relativa a l’Àrea de Promoció Econòmica i Treball del Consell Comarcal. Aquesta informació està destinada principalment a empreses i persones treballadores, emprenedores i aturades.

Canal Telegram CETAP

És tracta d’un canal unidireccional on s’hi compartiran les diverses formacions i accions que s’organitzen des de l’àrea i que puguin tenir interès pel públic usuari del canal, com ara les convocatòries d’ajuts i subvencions.

Telegram és una aplicació mòbil gratuïta de missatgeria instantània. S’hi pot accedir des de l’enllaç www.t.me/cetapalturgell o cercant el canal “CETAP Alt Urgell” a l’aplicació.