22.05.2022 |
Viure als Pirineus

Cap de setmana de teràpies alternatives a la Seu d'Urgell

Amb les Jornades Quel que se celebraran els dies 12, 13 i 14 de juny a la Seu d'Urgell i que inclouen un ampli ventall d'activitats com ara xerrades, exercicis de relaxació, massatges i, fins i tot, una marxa nòrdica (aquesta es farà el dia 29 de juny) acompanyada d'exercicis de consciència corporal en plena natura. Totes les activitats són gratuïtes.

raw
El programa de les Jornades Quel.
Cap de setmana de teràpies alternatives a la Seu d'Urgell

Les teràpies alternatives guanyen força i aquesta vegada el centre Quel de la Seu d'Urgell, i un bon grapat de particulars i empreses col·laboradores, ens brinden l'oportunitat de descobrir els secrets d'algunes d'aquestes teràpies alternatives de forma completament gratuïta. I ho fan amb un ampli programa d'activitats, que porta per nom Jornades Quel, i que inclou xerrades-taller, aprenentatge sobre com fer estiraments correctament per nenes i adolescents, activitats lúdiques per als més petits (english & games), propostes solidàries, exercicis de relaxació, brazilian Jiu-Jitsu, Quelfit, massatges en família, etc.

Tot plegat, un ampli ventall de propostes que des del centre Quel us animen a descobrir durant un cap de setmana intens d'activitat. Totes les propostes les podeu consultar a la web www.quel.cat i a la pàgina de facebook Quel, són obertes a tothom i gratuïtes.

Cap de setmana de teràpies alternatives a la Seu d'Urgell
Comentarios