24.05.2022 |
Viure als Pirineus

Batalla proposa una tarifa plana d'impostos per ajudar l'economia familiar

La candidatura de CiU a la Seu d'Urgell vol crear una tarifa plana d'impostos que distribuiria els pagaments en 12 mensualitats per ajudar en la planificació de l'economia familiar. Aquesta proposta s'emmarca en l'elaboració d'un pla econòmic i financer 2016-2019 que ha de garantir les inversions amb una “gestió responsable”.

fierro_batalla_impostos
Batalla i Fierro durant la presentació de la proposta.
Batalla proposa una tarifa plana d'impostos per ajudar l'economia familiar

Conscients de la situació de crisi que ha afectat moltes famílies de la Seu, CiU proposa una tarifa plana d'impostos que ha de permetre distribuir el pagament de les taxes en 12 mensualitats per ajudar en la planificació de l'economia domèstica.

L'Ajuntament ha treballat els darrers quatre anys per reduir el deute i sanejar les finances municipals. Per això, ara, amb la situació econòmica més redreçada, proposa la tarifa plana, i la congelació d'impostos com l'IBI, el de vehicles, o el de construccions i obres, durant tot la legislatura.

El número 2 de la llista, Jesús Fierro, ha recordat que, entre altres millores,  durant aquests quatre anys s'ha rebaixat l'endeutament del 137% que hi havia al 2011 fins a situar-lo per sota del 70%.

Totes aquestes propostes s'emmarquen en un pla estratègic econòmic i financer 2016-2019 que permetrà garantir les inversions i els serveis públics durant els propers quatre anys. Posant per davant l'interès de la ciutat i la importància de tirar endavant polítiques que beneficiïn els ciutadans, el candidat a alcalde, Albert Batalla, ha convidat la resta de partits polítics a treballar per fer un full de ruta econòmic per al municipi.

Batalla proposa una tarifa plana d'impostos per ajudar l'economia familiar
Comentarios