08.12.2022 |
Viure als Pirineus

Mas inaugura el consultori mèdic de Prullans i presenta Batalla com a alcaldable a la Seu

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va inugurar aquest dilluns per la tarda el nou consultori mèdic de Prullans i va participar en una conferència sobre biomassa a Puigcerdà. Posteriorment, ha presentat Albert Batalla com a alcaldable de CiU a la Seu d'Urgell en un acte que ha reunit més de 250 persones a la Sala Sant Doménec de la capital de l'Alt Urgell.

Reñé-Mas Prullans-2
El president ha fet la seva primera visita oficial a Prullans.
Mas inaugura el consultori mèdic de Prullans i presenta Batalla com a alcaldable a la Seu

La Diputació de Lleida ha col·laborat amb l’Ajuntament de Prullans en el finançament de la remodelació del consultori mèdic inaugurat pel president de la Generalitat, Artur Mas, en un acte en el qual també hi ha assistit el president de la Diputació, Joan Reñé. El pressupost de l’obra és de 109.000 euros i la corporació provincial n’ha aportat el 90%.

En aquest mandat, la Diputació de Lleida ha subvencionat 75 remodelacions i 10 noves construccions de consultoris mèdics a les comarques de Lleida. També s’han subvingut les despeses de manteniment, funcionament i administració d’aquest tipus d’instal·lacions a 199 municipis per facilitar l’atenció de capçalera i evitar el desplaçament de la població. En total, s’han invertit 10,8M€ en aquest període.

Albert Batalla repeteix com a alcaldable

A la Seu d'Urgell, el president de la Generalitat ha participat en un acte de partit en el qual s'ha fet la presentació pública de l'actual alcalde de la ciutat, Albert Batalla, com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals. Batalla optará a la reelecció i compta amb tot el suport del president Mas tant al capdavant de l'alcaldia com, també, en la tasca de diputat al Parlament de Catalunya.

Mas inaugura el consultori mèdic de Prullans i presenta Batalla com a alcaldable a la Seu
Comentarios