HISTÒRIA LOCAL

Aquest dissabte se celebrarà a la Seu d'Urgell la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell

La jornada tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell i està organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell
Estudis Comarcals de l'Alt Urgell
photo_camera Joan Florensa i Pilar Alaez a la V Jornada d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell / IECAU

Aquest dissabte 13 de novembre l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell celebrarà la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell. L’activitat, que es desenvoluparà durant tot el dia a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, és d’assistència lliure i gratuïta, tot i que es recomana la inscripció prèvia, indicant el nom i un mitjà de comunicació (mail o telèfon), al correu electrònic [email protected].

VI Jornada Estudis Alt Urgell

            La presentació de l’acte serà a les 9:30 h. del matí, i a partir de les 10:00 h. se succeiran diferents blocs de presentacions en les quals s’exposaran les últimes recerques realitzades en diferents àmbits a la comarca. En total, la jornada constarà de 14 comunicacions sobre aspectes diversos relacionats amb la història, el patrimoni, l’antropologia, la lingüística, l’economia i la geografia comarcal.

V Jornada Estudis Alt Urgell(Foto: La V Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell va tenir lloc el 2019 a Organyà / IECAU)

La jornada, que serà emesa en directe pel canal de youtube de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, a l’enllaç https://youtube.com/playlist?list=PLMkRT0eMh7i64igK6AhBUEqQZ5Bq6oqe9, retorna en aquesta sisena edició a la Seu d’Urgell després de celebrar les cinc jornades anteriors a la mateixa ciutat (2011), Castellbò (2013), Oliana (2015), Alinyà (2017) i Organyà (2019).

Pau Vinyes Roig(Foto: L'historiador Pau Vinyes Roig a la V Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell va tenir lloc el 2019 a Organyà / IECAU)

Aquesta activitat està organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

comentaris