06.12.2021 |
Viure als Pirineus

HISTÒRIA LOCAL

Aquest dissabte se celebrarà a la Seu d'Urgell la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell

La jornada tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell i està organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell
Estudis Comarcals de l'Alt Urgell
Joan Florensa i Pilar Alaez a la V Jornada d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell / IECAU
Aquest dissabte se celebrarà a la Seu d'Urgell la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell

Aquest dissabte 13 de novembre l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell celebrarà la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell. L’activitat, que es desenvoluparà durant tot el dia a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, és d’assistència lliure i gratuïta, tot i que es recomana la inscripció prèvia, indicant el nom i un mitjà de comunicació (mail o telèfon), al correu electrònic [email protected].

VI Jornada Estudis Alt Urgell

            La presentació de l’acte serà a les 9:30 h. del matí, i a partir de les 10:00 h. se succeiran diferents blocs de presentacions en les quals s’exposaran les últimes recerques realitzades en diferents àmbits a la comarca. En total, la jornada constarà de 14 comunicacions sobre aspectes diversos relacionats amb la història, el patrimoni, l’antropologia, la lingüística, l’economia i la geografia comarcal.

V Jornada Estudis Alt Urgell(Foto: La V Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell va tenir lloc el 2019 a Organyà / IECAU)

La jornada, que serà emesa en directe pel canal de youtube de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, a l’enllaç https://youtube.com/playlist?list=PLMkRT0eMh7i64igK6AhBUEqQZ5Bq6oqe9, retorna en aquesta sisena edició a la Seu d’Urgell després de celebrar les cinc jornades anteriors a la mateixa ciutat (2011), Castellbò (2013), Oliana (2015), Alinyà (2017) i Organyà (2019).

Pau Vinyes Roig(Foto: L'historiador Pau Vinyes Roig a la V Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell va tenir lloc el 2019 a Organyà / IECAU)

Aquesta activitat està organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Aquest dissabte se celebrarà a la Seu d'Urgell la VI Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell
Comentarios