ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Apropar l’entorn natural a la ciutadania, l'aposta mediambiental d’ERC a la Seu d'Urgell

Núria Tomàs han posat de relleu l’esforç que s’ha fet en la millora dels senders i les inversions a l’entorn natural.
ERC Medi ambient
photo_camera Francesc Viaplana i Núria tomàs han presentat les propostes de Medi Ambient per a la Seu / ERC

Esquerra Republicana de Catalunya ha exposat aquest dimarts les seves propostes en l’àmbit mediambiental. L’alcalde, Francesc Viaplana i la regidora de medi ambient i patrimoni natural, Núria Tomàs han posat de relleu l’esforç que s’ha fet aquest darrer mandat per acostar a la ciutadania un entorn natural més accessible amb la millora dels senders i inversions a l’entorn natural.

L’alcalde ha recordat la importància d’actuar on i quan hi ha problemes, com és per exemple la sobrepoblació de coloms al municipi, i ha explicat que s’ha reduït la població amb pinso esterilitzant i realitzant captures. En un futur, aposta per al control de nidificacions i continuar reduint-ne les colònies establertes a la zona.

Medi ambient 2
Francesc Viaplana i Núria tomàs han presentat les propostes de Medi Ambient per a la Seu / ERC

Núria Tomàs, ha fet incís en les actuacions fetes a nivell de gestió forestal per tal de reduir el risc d’incendis i mantenir un entorn net i ben gestionat.

Així com també ha recordat les campanyes ciutadanes dutes a terme per tal de visualitzar  les actuacions, i la responsabilitat personal de la ciutadania, com són les campanyes de prevenció de burilles a terra i dels excrements de gossos. Viaplana ha reblat manifestant que estaran al costat del sector primari, peça fonamental del nostre entorn.

comentaris