SOLIDARITAT

PEUSA adquireix 1.000 bates impermeables i en fa donació a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell

L’aportació de bates per a personal sanitari és una de les accions que PEUSA ha impulsat donada la situació de crisi deguda al coronavirus.
Hospital la Seu
photo_camera Entrada a l'Hospital de la Seu per la Plaça Soldevila/FS

Les bates impermeables per als professionals de la sanitat són una peça d’indumentària essencial per al sector, en el context d’alarma per coronavirus en què ens trobem. Per això, que l'empresa PEUSA ha adquirit un total de 1.000 bates d’aquest tipus, per fer-ne donació a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Es tracta de bates d’un material plàstic de color blanc, aptes per atendre persones afectades pel Covid-19 i que produeix l’empresa de Solsona Pensilvania Tèxtil.

Bates Hospital

L’aportació de bates per a personal sanitari és una de les accions que PEUSA ha impulsat donada la situació de crisi deguda al coronavirus. El director de l’empresa, Marcel Dorna, ha recordat que la voluntat de l’empesa és “incidir positivament en el territori que ens és més proper i, per això, ens posem a disposició de l’Ajuntament de la Seu per fer arribar la nostra solidaritat de manera activa”.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, des de PEUSA han posat en marxa una ajuda de 50.000 € per atendre persones en situació vulnerable, que gestiona el Consorci per a les Persones de l’Alt Urgell, per garantir equitat i justícia social; ens vam anticipar perquè empreses i autònoms poguessin reduir la potència contractada sense cap mena de cost i recuperar-la més endavant i hem fet una donació de 4.000 Kg de productes al Banc dels Aliments. "El compromís amb les persones del territori més proper és un dels nostres valors i, per això, col·laborem amb entitatsinstitucions i ONG diverses", han assegurat els responsables de la companyia elèctrica.

comentaris