EMPRESA

La 31a Trobada Empresarial al Pirineu es celebrarà finalment el 29 d'octubre en format virtual

L'esdeveniment es redueix a una única jornada i s'oferirà de forma gratuïta a totes les persones que s'hi inscriguin
Pla general de la sessió de benvinguda de la 30a Trobada Empresarial del Pirineu, que es duu a terme a la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Imatge del 6 de juny de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Sessió de benvinguda de la 30a Trobada Empresarial del Pirineu a la Seu d'Urgell/Albert Lijarcio

La 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu es durà a terme, per primer cop en la seva història, en format virtual, amb la voluntat d'adaptar-se a la situació sanitària actual. Així, l'esdeveniment tindrà lloc en una única jornada, concretament el 29 d'octubre de 16 a 19.30 hores, i s'oferirà de forma gratuïta i oberta a totes les persones que s'hagin inscrit prèviament. Sota el títol "Reiniciem l'economia", s'han organitzat diferents conferències i taules rodones que convidaran al debat. L'objectiu és conèixer de primera mà com els diversos ponents han reinventat els seus negocis i posar en comú els seus coneixements, experiències i capacitats per adaptar-se a un entorn imprevisible i inesperat com és el de la covid-19.

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, ha explicat que "donat les actuals circumstàncies i les recomanacions sanitàries", s'ha decidit celebrar aquesta edició en format virtual i "obrir-la a tothom que vulgui, per tal d'aportar positivitat i optimisme a l'empresariat”. Inicialment, l'esdeveniment estava programat a la Seu d'Urgell per l'11 i 12 de juny en format presencial i, degut a la pandèmia, es va acabar posposant al 29 i 30 d'octubre.

La Trobada Empresarial al Pirineu va néixer el juny del 1990 per iniciativa d'un grup d'empresaris per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic. Les jornades es caracteritzen per la presència d'una variada i plural representació de professionals, tant de la demarcació com de la resta de Catalunya, la Franja d'Aragó i Andorra.

comentaris