El turisme de cultura i natura a l'Alt Pirineu i Aran. Noves oportunitats per al territori?

Aquest dijous, 15 de juny, a l'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, és durà a terme una jornada de reflexió sobre el turisme de cultura i natura a l'Alt Pirineu.

d1b7e410-cd94-0133-2b6f-017485952a62
photo_camera Ecomuseu a Esterri.

El patrimoni material i immaterial és un dels recursos endògens més importants  dels que disposa el Pirineu i en aquests darrers anys, s’estan creant i desenvolupant nous productes turístics a partir de la seva gestió.

En aquesta jornada pretenen, a més de presentar la nova estratègia de promoció del turisme cultural de l’Agència Catalana de Turisme, obrir el debat sobre quina és la situació actual d’aquest turisme al Pirineu, quines oportunitats i amenaces porta implícites i quines estratègies de cooperació es poden desenvolupar.

Dijous, 15 de juny. Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà a Sort.

11:00h.  Presentació de la nova estratègia de promoció del turisme cultural a Catalunya, a càrrec de Jordi Secall, Director de Màrqueting Estratègic i Beatriz Nubiola de Palacio, responsable de producte.  Agència Catalana de Turisme.

12:00h Taula rodona “El turisme de cultura i de natura al Pirineu”. Oportunitats i reptes en la promoció i la comercialització a càrrec de:

•   Núria Martí (Pirineu Emoció).

•   Mireia Font (Casa Leonardo de Senterada).

•   Francesc Farràs (historiador).

•   Alberto López (Naut Viatges).

•   Marc Garriga (Director del Parc Natural de l’Alt Pirineu).

•   Modera: Jordi Abella (Ecomuseu de les valls d’Àneu. Xarxa de museus i equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran).