Set empreses turístiques de Cerdanya impulsen un producte conjunt de descomptes

Set empreses de Cerdanya, relacionades amb el sector dels esports d’aventura, han unit esforços i han posat en el mercat un producte conjunt de descomptes que anomenen Cerdanya Multipass Aventura.

DSC_0665
photo_camera Les activitats a Err també estan incloses en els descomptes.

Es tracta d’una targeta amb avantatges i descomptes, de la qual se n’han editat centenars de milers i que estaran a disposició de visitants i persones interessades. És un carnet gratuït i que serà distribuït per tota la comarca (entre hotels, albergs, hostals, punts d’informació turística i altres punts d’interès). Aquest és un producte del Sol dels Pirineus, el clúster turístic transfronterer que impulsen desenes d’empreses del ram.

Les empreses que han iniciat aquest projecte són:

-Water Jump (Err)

-Parc d’Aventura de la Molina (Alp)

-Paint Ball Cerdagne (Saillagouse)

-Bavaresa (Puigcerdà)

-Tyrovol (Porté )

-Cavall Nature (La Tour de Querol)

-Roc and Vol (Angoustrine)

La targeta Cerdanya Multipass Aventura ofereix un seguit de descomptes i avantatges per a la pràctica de diferents modalitats esportives. Per a activar aquests descomptes només cal el segellat de l’activitat per part de l’empresa que ofereix el servei. Els avantatges estan especificats en el carnet. Mitjançant aquestes empreses es podrà fer escalada, tirolines, paint ball, rutes a cavall (hípica), trampolí i salts en piscina),  totes les activitats programades en el parc d'aventura de la Molina   i descens de barrancs.

Banys de Dorres, el premi

I per a totes les persones que hagin participat en quatre de les activitats de la targeta Cerdanya Multipass Aventura, se'ls obsequiarà amb una entrada per persona/targeta als banys de Dorres. La campanya començarà aquest mes de juny. Per més informació, en breu, a través del facebook i altres suports que s'anunciaran en els propers dies.