L'estació d'esquí de Masella inaugura la temporada aquest divendres

Les instal·lacions seran les primeres dels Pirineus que obriran aquest any gràcies a l'onada de fred i a les primeres nevades

foto_3279772
photo_camera Estació de la Masella. 9 de novembre 2017. Foto: Cedida

Aquest cap de setmana els amants de l'esquí ja podran estrenar la nova temporada. L'estació de la Masella obrirà aquest divendres a partir de les dotze del migdia la primera pista de l'hivern, la de Coma Oriola.

La instal·lació preveu anar obrint sectors de manera progressiva i confia que per aquest cap de setmana hi hagi cinc pistes més obertes (Les Fustes, La Cova, Enamorats, Aparador i Debutants del Pla de Masella). L'onada de fred que ha arribat des del 4 de novembre ha permès començar a fer neu artificial i també s'han registrat les primeres nevades. Aquest cap de setmana es preveuen uns gruixos d'entre 20 i 30 centímetres de neu pols que suposaran un domini esquiable de cinc quilòmetres amb un desnivell de 550 metres. L'estació de Masella celebra aquest any els 50 anys de la seva creació amb diferents propostes. De moment, han demanat als clients material gràfic que repassi la seva història.

comentaris