L'aplicació del territori del Parc Natural de l'Alt Pirineu ja s'ha introduït a més de 1.000 butxaques

Codis QR enllaç a l'aplicació
photo_camera Codis QR enllaç a l'aplicació

L'aplicació per a dispositius mòbils del territori del Parc Natural de l'Alt Pirineu, desenvolupada per Deixa't Guiar amb un Ajut de l’Ordre d’ajuts per al finançament d’actuacions en els Espais Naturals Protegits de Catalunya de la darrera edició, ha superat ja les 1.000 descàrregues i segueix creixent des que va sortir a la llum el passat juliol. Una excursió guiada per representants del Parc i Deixa't Guiar resseguint una de les rutes autoguiades, concretament la ruta dels Santuaris entre Baro i Gerri de la Sal, amb visites incloses a l’Alfolí i al Monestir de Gerri, va ser la presentació oficial de l'APP al territori, una activitat que continuarà l'any que ve amb una nova proposta.

L'APP inclou, ara per ara, 5 rutes autoguiades, les fitxes tècniques dels senders del Parc i 50 propostes de llocs d'interès més una guia pràctica dels serveis del territori, que en el seu conjunt converteix l'APP no només en un reclam turístic sinó també en les pàgines pràctica per als habitants i visitants del territori. I val la pena destacar, també, que no només ha estat descarregada sinó que també s'ha fet servir des de l'apartat de Col·labora per rebre incidències i notes d'interès per part dels usuaris, un altre dels objectius de l'APP.

Aquesta APP és un instrument viu, i ja s’està treballant amb noves rutes, continguts i funcionalitats, més la traducció a l'anglès perquè aquesta esdevingui una aplicació internacional, un reclam turístic més enllà de les nostres fronteres.