DONES MÓN RURAL

La Xarxa d’Emprenedores Pallareses participa a la 2a Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals

Amb el propòsit de valorar l’emprenedoria, el talent i el lideratge femení per un món rural més sostenible.
1674582455138 (1)
photo_camera La Xarxa d’Emprenedores Pallareses participa a la 2a Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals

El passat 24 de gener, a la seu de Fademur a Madrid, es va celebrar la segona Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals on la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP) va assistir. Arran la celebració de la II Jornada La Nova Ruralitat: territoris resilients i dona emprenedora, acte del qual se’n deriva la “1a Aliança d’entitats de dones rurals” es van generar les primeres cooperacions entre les diferents associacions per impulsar la nova ruralitat i l’emprenedoria femenina en l’entorn rural.

Amb l’objectiu de promoure i establir una xarxa de col·laboració per la sensibilització, impuls, desenvolupament i acompanyament de projectes i iniciatives del món rural liderades per dones, s’organitzen trobades bianuals de networking empresarial per intercanviar experiències i establir acords.

XEP

Amb el propòsit de valorar l’emprenedoria, el talent i el lideratge femení per un món rural més sostenible, les entitats involucrades identifiquen i comparteixen informació d’interès per al benefici de les activitats de totes les parts on el paper de la dona rural és la figura representativa en el conjunt. Pallarsactiu i CEI Pallars Jussà han fet ressò del valor afegit de la xarxa d’empresariat en femení de la demarcació i ja es treballen accions i jornades d’impuls per sumar en positiu al col·lectiu.

Des de Pallarsactiu han explicat que "aquest 2022 hem treballat estratègies que reforcen la marca personal i enforteixen la comunitat de dones amb jornades destinades a crear i consolidar llaços entre negocis".

comentaris