Vídeo-fòrum per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a la Seu d’Urgell

Avui dijous 29 de juny, a les 18 hores, al centre cívic l’Escorxador. L’Oficina Jove de l’Alt Urgell, organitzadora d’aquest acte, convida a tothom a portar la seva proposta de vídeo a compartir. 

LGTBI
photo_camera Poster del vídeo fòrum LGTBI a la Seu.

L’espai de salut afectiva i sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell se suma als actes organitzats arreu del món amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals) amb la celebració avui dijous 29 de juny d’un vídeo-fòrum que tindrà lloc a les sis de la tarda al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. 

Des de l’Oficina Jove es convida a tothom a portar la seva proposta de vídeo a compartir. Després del visionat de diversos curtmetratges LGTBI es dinamitzarà un debat entre el públic assistent a aquest acte. 

Val a dir que el grup d’alumnes de 4t d’ESO del col·legi La Salle que van elaborar un vídeo contra la homofòbia, en el marc del seu projecte de recerca, dinamitzaran part d’aquest debat i compartiran també el seu vídeo. 

El Dia Internacional de l’Orgull LGTBI se celebra cada 28 de juny, jornada en que es commemoren els aldarulls de Stonewall (Nova York) de 1969, que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual. 

Espai de salut afectiva i sexual de l’OJAU 

Recordem que l’espai de salut afectiva i sexual és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’Associació Antisida de Lleida, amb col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU). 

Aquest espai ofereix assessorament individual o grupal a joves, famílies i professionals, acompanyament en sexualitat i afectivitat, així com orientació cap a la xarxa de recursos.

Com arribar: