17.05.2022 |
Viure als Pirineus

El talent tecnològic al Pirineu

Aquest dimecres al matí es va presentar a l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu i Aran el programa del Govern destinat al reforç del potencial existent al territori en matèria d’innovació digital, social i col·laborativa. La creació d’aquest programa sorgeix del nou paradigma social que permet l’emergència de noves estructures d’innovació oberta i col·laborativa, pel qual s’identifiquen nous llocs de treball i noves formes de generar economia, sempre en conjunció amb la participació ciutadana. Entre aquests destaquen els living labs, fablabs, les xarxes d’innovació social, open data labs, espais de treball col·laboratiu, economia circular o economia col·laborativa.

WhatsApp Image 2017-02-15 at 11.47.53
Al Pirineu prosperen les iniciatives tecnològiques.
El talent tecnològic al Pirineu

L’acte es va dur a terme a les dependències del Centre de Suport Territorial Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, situat a Tremp (Pallars Jussà).

La presentació ha comptat amb els ponents Ricard Faura, cap del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital; Artur Serra, director adjunt de la Fundació I2cat, i Pau Adelantado, tècnic de la Fundació I2cat. L’acte va estar presidit per la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós.

La convocatòria va anar dirigida a representants del món local i comarcal, acadèmic, teixit empresarial, fundacions i entitats.

El talent tecnològic al Pirineu
Comentarios