TRIBUNALS

Suspenen un judici per temptativa d'homicidi a la Seu d'Urgell perquè l'acusat vol canviar d'advocat

La fiscalia demana 9 anys de presó a l'home, que tenia una ordre d'allunyament, per intentar matar l'exparella a la Seu d'Urgell, l'agost de 2021
Acusat matar exparella la Seu 1
photo_camera Judici a un home acusat de matar l'exparella a la Seu d'Urgell i que s'ha suspès / Laura Cortés

L'Audiència de Lleida tenia previst jutjar també aquest dijous al migdia un home acusat d'intentar matar l'exparella a la Seu d'Urgell. L'home, però, ha demanat a la Sala canviar d'advocat i ha recordat que ja ho havia demanat fa uns mesos per escrit i ni la defensa ni la fiscalia s'hi han oposat. Després se comprovar-ho, l'Audiència ha decidit suspendre la vista i li ha donat 5 dies a l'acusat per buscar un altre lletrat.

Acusat matar exparella la Seu 2
Judici a un home acusat de matar l'exparella a la Seu d'Urgell i que s'ha suspès / Laura Cortés

La fiscalia demana 9 anys de presó a l'home per intentar matar l'exparella a la Seu d'Urgell, l'agost de 2021, quan l'home, de 54 anys i que tenia una ordre d'allunyament de la dona, va anar a casa d'ella, va colpejar la porta mentre deia "he vingut a matar-te" i, com que la dona no el va obrir, va trencar la finestra i va llençar dins del pis una bossa amb un ganivet. Segons l'escrit del ministeri públic, els Mossos d'Esquadra van arribar quan l'home seguia colpejant la porta per intentar entrar al pis i en detenir-lo va dir "a la tercera vegada no fallaré, ara ja sé què he fet malament i quan surti de la presó la mataré".

L'acusació particular eleva la petició de pena fins als 11 anys i 4 mesos de presó per un delicte de temptativa d'homicidi amb l'agreujant per raó de gènere i un altre de trencament de condemna.

comentaris