La Seu i l’Alt Urgell tornen a participar a la Trobada Esportiva de Residències

Aquest dissabte 8 de juliol, a partir de dos quarts de deu del matí, al complex esportiu Prat del Roure del Comú d'Escaldes-Engordany.

llar
photo_camera Una foto dels participants de la llar Sant Josep.

Aquest dissabte 8 de juliol tindrà lloc al complex esportiu Prat del Roure d'Escaldes-Engordany (Principat d'Andorra) la 16a Trobada Esportiva de Residències, en la qual hi participaran usuaris dels centres residencials del Principat d’Andorra, de la Seu i de l'Alt Urgell. 

Els padrins i padrines, que durant tot l'any han estat entrenant, i esperen amb ganes i il·lusió l'arribada d'aquesta trobada esportiva, prendran part en les proves de diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, triana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs, disc volador i circuits dificultat, cadira de rodes i caminadors. 

La trobada comptarà amb unes 250 persones entre participants i voluntaris i acompanyants que faran possible la realització d’aquest acte. Les diverses residències participants són: 

  • Residència Clara Rabassa d’Andorra
  • Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra
  • Residència Sant Roc de Bellver de la Cerdanya
  • Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell
  • Residència Hospital de Puigcerdà
  • Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell
  • Castell d’Oliana
  • Usuaris de la Creu Roja

 

L'acte, que s'iniciarà a dos quarts de deu del matí, serà inaugurat per ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d’Andorra, Xavier Espot, la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Montserrat Bonet, i la representant de les residències (El Cedre), Anna Flujas.   

L'acte inaugural finalitzarà amb l'actuació a càrrec de l’Esbart de les Valls del Nord, i tot seguit s’iniciaran les proves esportives. 

Un cop finalitzades totes les proves esportives, es farà un dinar de germanor amb tots els participants, acompanyants i voluntaris. Posteriorment es realitzarà l’entrega de medalles a tots els guanyadors de cada prova. 

comentaris