09.12.2022 |
Viure als Pirineus

EDUCACIÓ

La Seu d’Urgell organitza una jornada d’acollida i benvinguda a l’alumnat nouvingut i a les seves famílies

S'ha organitzat una ruta guiada, elaborada expressament per l’ocasió, per donar a conèixer diferents espais i serveis municipals a aquestes persones que han arribat a la Seu d’Urgell per viure-hi.
20220509_182514
Els alumnes nouvinguts i les seves famílies han visitat l'Espai Ermengol/ laseu.cat
La Seu d’Urgell organitza una jornada d’acollida i benvinguda a l’alumnat nouvingut i a les seves famílies

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’ha celebrat una jornada d’acollida i benvinguda a l’alumnat nouvingut durant l’actual curs escolar 2021-2022, així com a les seves respectives famílies.

Jornada benvinguda nouvinguts-1
Els alumnes nouvinguts i les seves famílies han visitat els claustres de la Catedral d'Urgell/ laseu.cat

Una vintena de persones, entre alumnes i familiars, han estat rebudes per la regidora d’Educació de l’Ajuntament urgellenc, Núria Tomàs, juntament amb la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla, el regidor de Solidaritat i Cooperació, Joan Gurrera, i la regidora d’Atenció Ciutadana, Carme Espuga, per donar-los la benvinguda a la capital alturgellenca en nom del Consistori en un petit acte que ha tingut lloc al claustre de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Jornada benvinguda nouvinguts-9
Els alumnes nouvinguts i les seves famílies han visitat les instal·lacions municipals / laseu.cat

La jornada ha continuat amb una ruta guiada, elaborada expressament per l’ocasió, per donar a conèixer diferents espais i serveis municipals a aquestes persones que han arribat a la Seu d’Urgell per viure-hi. Així, han conegut de primera mà, a través dels diferents tècnics i tècniques municipals l’Oficina de Turisme i l’Espai Ermengol, la Biblioteca Sant Agustí, el centre cultural Les Monges, l’Escola d’Adults i l’Escola Oficial d’Idiomes i la zona esportiva municipal. A més, també se’ls hi ha lliurat en mà en plànol amb informació d’altres recursos d’interès ciutadà.

L’objectiu d’aquesta activitat del Pla Educatiu d’Entorn és afavorir la inclusió dels alumnes i famílies nouvinguts a la ciutat.

La Seu d’Urgell organitza una jornada d’acollida i benvinguda a l’alumnat nouvingut i a les seves famílies
Comentarios