CRISI CORONAVIRUS

Salut informa d'una nova mort per coronavirus a l'Alt Pirineu i l'Aran

A la Regió Sanitària pirinenca s'han diagnosticat 16 persones més amb COVID-19 i hi ha 46 malalts ingressats. Les altes acumulades són 32
Imatge de la porta d'entrada de l'Espitau d'Aran on aquest dissabte han traslladat l'home que ha mort a causa d'una allu fora de les pistes de Baqueira Beret. El 26 de gener de 2019. (Horitzontal)

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores ha mort un pacient persona a la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran. Es tracta d'una persona de 92 anys que estava ingressada a l'Espitau Val d'Aran amb patologies prèvies. Salut també ha informat de 16 nous positius a la regió sanitària pirinenca i, per contra, de que en les últimes hores han estat donades 3 persones.

Dades actualitzades
A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D'aquests casos, 12 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 12 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En aquesta Regió Sanitària, en les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades i les altes acumulades en aquest territori són 32.