"Sabores del Sur" arriba al River d'Andorra amb el millor de les terres andaluses

De l'1 al 30 d'abril al Centre Comercial River de Sant Julià i a l'Hiper Pas del Pas de la Casa es poden trobar fins a 175 productes d'Andalusia gràcies a un projecte de promoció internacional.

 

Sense nom
photo_camera Alvaro Guillén, president de Landaluz, el dia de la inauguració de "Sabores del Sur".

Un any més, arriba a Andorra la vuitena fira de productes andalusos "Sabores del Sur" al Centre Comercial River amb la col·laboració de la Junta de Antalucia, a través de Landaluz i l'Agència d'Andalusia de Promoció Exterior, Grup Hiper Pas i els supermercats ECO. 

Alvaro Guillén, President de Landaluz i Conseller d'Acesur, comenta que "esto es un ejemplo de como se monta una promoción y sin lugar a duda utilizamos el ejemplo de Mercacenter para otros países, pero si es cierto que para muchas empresas es una puerta también para Francia y tener productos en Andorra les facilita el comercio exterior al país vecino, y también ha sido una plataforma del inicio de la pequeña y mediana empresa andaluza de exportación", i agefeix que "el mercado Andorrano ha sido pionero para ellos en este tipo de promociones." Guillen també emfatitza el paper d'Andorra com a primer pas per arribar al mercat francés.

A la fira d'enguany s'hi poden trobar uns 175 productes de 37 empreses diferents que, sens dubte, són de gran atractiu pels clients francesos, especialment, els productes com els dolços tradicionals, els fruits secs, l'arròs de Cadiz o les semiconserves de peix.

La fira, que va començar el dia 1 d'abril i durarà fins a finals de mes, mostra l'aposta d'Andalusia als mercats exteriors.