CRISI CORONAVIRUS

Quedeu-vos a casa!

"Si nosaltres podem passar tot el torn amb mascareta, vosaltres podeu quedar-vos a casa". Aquesta és la crida que han fet, a través de les xarxes socials, un grup d'infermeres de l'Hospital Comarcal del Pallars.
Infermeria HC Pallars 2
photo_camera Infermeres de l'Hospital Comarcal del Pallars

"Si nosaltres podem passar tot el torn amb mascareta, vosaltres podeu quedar-vos a casa", aquesta és la crida que han fet, a través de les xarxes socials, un grup d'infermeres de l'Hospital Comarcal del Pallars. Precisament aquest dissabte, la ciutadania ha respòs a una crida espontània per homenatjar el personal sanitari que lluita contra la Covid-19. 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat aquest dissabte que la ciutadania es quedi a casa com a mesura "més urgent" davant la pandèmia del coronavirus. En una publicació a Twitter, Torra ha dit que cal quedar-se a casa a tot el país "per tu, per mi, per ells, per nosaltres". Finalment, ha assegurat que Catalunya "no fallarà" i que més que mai "demostrarà que som una societat solidària".

Esportistes i clubs

Arreu del món són molts els missatges d’esportistes i clubs que criden a la conscienciació per tal d’aturar la propagació del coronavirus. L’últim d’ells ha estat Leo Messi, que va penjar una fotografia i un text a la xarxa social Instagram on se’l veu amb dos dels seus fills, Mateo i Ciro, confinat a casa seva. “Són dies complicats per a tothom. Vivim preocupats pel que està passant i volem ajudar posant-nos en el lloc d’aquells que pitjor ho estan passant, o bé perquè els ha afectat directament a ells o els seus familiars i amics, o perquè estan treballant en primera línia per combatre-ho en hospitals i centres de salut. Vull enviar molta força a tots ells. La salut ha de ser sempre el primer. És un moment excepcional i cal seguir les indicacions tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques. És el moment de ser responsable i quedar-se a casa. A més, és perfecte per gaudir amb els teus d’un temps que no sempre es pot tenir. Una abraçada i tant de bo que aconseguim capgirar aquesta situació com més aviat millor.”

comentaris