26.10.2021 |
Viure als Pirineus

EDUCACIÓ

Dos de les quatre escoles tancades a Catalunya pel coronavirus es troben a la vegueria pirinenca

Es tracta de l'Escola Pere Sarret, de Martinet, i de la Llar d'Infants Francesc Xavier, de la Seu d'Urgell.
20210316_112526
Exterior de la Llar d'Infants Francesc Xavier de la Seu d'Urgell /FS
Dos de les quatre escoles tancades a Catalunya pel coronavirus es troben a la vegueria pirinenca

L’escola Pere Sarret, de la ZER Baridà-Batllia, a Montellà i Martinet (Cerdanya) i la Llar d'Infants Francesc Xavier, a la Seu d'Urgell (Alt Urgell), són dos dels quatre centre educatius tancats a Catalunya a causa de la covid-19, segons ha informat el Departament d'Educació. Els altres dos centres educatius tancats pertanyen a la vegueria de Lleida: la llar d'infants Sant Pau a Anglesola (Urgell) i l’escola Plançó de Lleida (Segrià).

Alt Urgell

Escola La Valira de la Seu d'Urgell, 2 persones confinades; Escola Mn. Albert Vives de la Seu d'Urgell, 1 grup confinats, 21 persones confinades i 1 positiu els últims deu dies; Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell, 3 grups confinats i 77 persones confinades; Llar d'infants Francesc Xavier de la Seu d'urgell, centre tancat amb 2 grups i 17 persones confinades; Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell, 1 grup confinat, 32 persones confinades i 6 positius els últimes deu dies; Escola La Salle de la Seu d'Urgell, 2 persones confinades i 2 positius els últimes deu dies; Llar d'infants d'Oliana, 1 persona confinada.

Cerdanya

Escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya, 3 persones confinades; Escola Pere Sarret ZER Baridà-Batllia de Montellà Martinet, escola tancada, amb un grup, 13 persones confinades i 1 positiu els últims deu dies; Escola Portella Blanca de Lles de Cerdanya, 1 persona confinada; Escola Sant Serni ZER Baridà-Batllia de Prats i Sansor, amb 2 persones confinades.

A la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu i Aran, actualment hi ha 2 escoles tancades, 14 grups confinats; 307 persones confinades i 28 positius els últimes deu dies. per comarques i centres educatius queden desglossats de la següent manera:

Pallars Jussà

Institut de Tremp, amb 2 persones confinades; Escola Maria Immaculada de Tremp, 3 grups confinats, 75 persones confinades i 4 positius els últimes deu dies;Escola Valldeflors de Tremp, 1 positiu els últimes deu dies.

Pallars Sobirà

Escola Àngel serafí Casanovas de Sort, 1 grup confinat, 20 persones confinades i 2 positius els últims dei dies.

Alta Ribagorça

No hi ha cap grup ni persona confinada

Val d'Aran

Institut d'Aran, 5 positius en els últimes deu dies; Escòla Casteth Leon ZER Val d'Aran de Es Bòrdes, 1 persona confinada; Escòla Alejandro Casona de Les, 2 grups confinats, 38 persones confinades; Escòla Garona de Vielha e mijaran, 3 positius els últimes deu dies.

Grups escolars a Catalunya

Els grups escolars confinats per covid-19 són 742, 122 menys que en el darrer balanç, segons dades del Departament d'Educació. Representen l'1,03% dels aproximadament 72.000 grups. Hi ha 17.765 persones confinades, 2.833 menys que en el darrer balanç: 16.809 alumnes (-2.680), 892 docents i personal d'administració i serveis (-145) i 64 de personal extern (-8). Els positius acumulats són 59.097, 324 més que en el balanç anterior. Es registren 1.631 positius als centres educatius els darrers deu dies. Hi ha quatre centres tancats a la Cerdanya, l'Alt Urgell, l'Urgell i el Segrià, i representen el 0,10% del total. A més, hi ha 491 centres amb algun grup confinat, el 9,62% dels 5.104 centres.

Dos de les quatre escoles tancades a Catalunya pel coronavirus es troben a la vegueria pirinenca
Comentarios