UNIVERSITATS

El quart curs d'Infermeria de la UdL també s'impartirà, a partir d'aquest setembre, a l'Alt Pirineu

Es tracta d'un primer pas previ a la implantació al Pirineu, el curs 2024-25, de l'Aula Universitària d'Infermeria
Infermeria Alumnat
photo_camera Alumnat d'infermeria es formen en un hospital universitari

El grau d'Infermeria de la Universitat de Lleida (UdL) també s'impartirà a partir d'aquest setembre a l'Alt Pirineu. Vuit alumnes començaran el 12 de setembre el quart i últim curs del grau. Ho faran a l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, durant un semestre i després alguns es desplaçaran a la Seu d'Urgell i a Puigcerdà.

La formació a quart curs és sobretot pràctica i l'alumnat d'infermeria la rebrà a l'Hospital Comarcal del Pallars, a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i a l'Hospital Transfronterer de la Cerdanya així com en Centres d'Atenció Primària (CAP's) i residències assistides d'aquestes tres comarques pirinenques. Durant el primer semestre, els alumnes tindran l'allotjament gratuït en uns habitatges propietat de l'Ajuntament de Tremp mentre rebin la formació a l'Hospital Comarcal del Pallars.

Infermeres Pirineu interior
Quatre Infermeres a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

Aula Universitària d'Infermeria el curs 2024-2025

Tremp tindrà una Aula Universitària d'infermeria el curs 2024-2025, així ho va anunciar Miquel Abrantes, gerent del Servei Català de la Salut de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, el mes de març passat, després de la reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de l'Alt Pirineu i Aran. L'objectiu és fixar professionals al territori i portar la universitat al Pirineu.