28.01.2022 |
Viure als Pirineus

CAMÍ DE SANT JAUME

Quan el Camí de Sant Jaume passa pel Pirineu

Fer el Camí de Sant Jaume és una experiència que marca. Del camí en surten amistats per a tota la vida. Aquest és el cas del Jaume Sànchez i la Cristina Gonçalves de la Seu d’Urgell, de la Isabel Herrero de Zamora i del Louie Brown de Gran Bretanya que fa uns dies es van reunir a la Seu d’Urgell. Formen part d’un grup d’unes 12 persones, de diferents edats i nacionalitats, que cada any fan dues o tres trobades en diferents països. D’ençà que es van conèixer, han viatjat per tot el món, on sempre tenen la casa d’un bon amic. I tot va començar fent el camí… cadascú en solitari.
DSCN4965
El Camí de Sant Jaume fa bons amics.
Quan el Camí de Sant Jaume passa pel Pirineu

De tots aquests amics el més entusiasta del Camí de Sant Jaume és el Louie, un ecologista, amant de l’ornitologia, que treballa de funcionari a Long Melford (Anglaterra) i que sempre que pot viatja a Espanya per un nou camí. Ja l’ha fet nou vegades des l’any 2013 que el va descobrir. I recomana no tenir por a fer-lo en solitari, ja que “mai es camina sol”.

Després de l’estada d’uns quants dies a la Seu d’Urgell, el Louie i la Isabel han tornat a casa seva i s’han acomiadat amb un “buen camino”. Es tornaran a trobar aviat i aquest cop serà a Moravia (República Txeca), punt de trobada de la pròxima reunió d’aquest grup d’amics que, de tant en tant, ens visiten al Pirineu.  

Bon camí, amics!

Quan el Camí de Sant Jaume passa pel Pirineu
Comentarios