ELECCIONS AL PARLAMENT 12M

El PSC reafirma Òscar Ordeig com a cap de llista al Parlament per Lleida el 12-M

La regidora de Sort, Neus Comes, serà la número 4 de la candidatura socialista.
PSC-Consell-Federació-Llista
photo_camera El PSC reafirma Òscar Ordeig com a cap de llista al Parlament per Lleida el 12-M / PSC

El Consell de Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran va aprovar ahir la candidatura per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, el 12 de maig, i que encapçalarà de nou Òscar Ordeig. L’Executiva nacional del PSC l’aprovarà definitivament el 2 d’abril. La proposta de llista del PSC a Lleida i el Pirineu també incorpora la regidora de Sort, Neus Comes, en el 4rt lloc de la candidatura.

Altres candidats pirinencs figuren a la llista socialista: Miguel Almansa, de Bossòst, en el número 5;  Míriam Farré, del Pont de Suert, en el 6; Cristina Moreno, de la Seu d'Urgell, en el 8è; i, Lola Abelló, de Tremp, en el 14è.

PSC-Consell-Federació-Llista-01
El PSC reafirma Òscar Ordeig com a cap de llista al Parlament per Lleida el 12-M / PSC

Ordeig va afirmar que “entomem unes eleccions que seran decisives pel país, pel canvi que necessita Catalunya després de més d’una dècada perduda” i va assenyalar que “presentem una llista representativa del nostre extens territori; una llista amb representants de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran així com de sectors econòmics i del teixit social i sindical, incorporant també una persona d’Units x Avançar. Dones i homes compromesos amb les comarques de Lleida, del Pirineu i amb l’Aran. Una candidatura amb un projecte clar: defensar els interessos del territori i la seva gent”.