Progrés de la Seu denuncia l’ús de diners públics destinats al procés participatiu obert a la ciutat

Progrés denuncia "l’exagerat electoralisme de l'anomenat 'procés de participació' impulsat per l'ajuntament que governa CiU" i posa de manifest "la burla als urgellencs que és en realitat. I encara més quan 100.000€ representen únicament un 0,8% del conjunt del pressupost de quasi 12M€".

foto_Ivan_Vigo_i_Òscar_Ordeig
photo_camera Progrés critica el "procés de participació".

Segons un comunicat fet públic pel PSC-Progrés, "després de 12 anys de govern de CiU a l’ajuntament de a Seu d'Urgell mai s’han aprovat uns pressupostos municipals després d’un procés de participació ciutadana, i ara l’alcalde posa en marxa un simulacre tres mesos abans de les eleccions. A més, es dóna la circumstància peculiar de que els pressupostos municipals per l’any 2015 estan ja aprovats sense sortir en el mateix una partida destinada a aquestos 100.000€".

Progrés denuncia que "aquest procés servirà per fitxar als seus participants, sense garanties de quins projectes es triaran i només per agafar idees pel seu programa electoral. A més, s’han ja gastat 7.000€, pagats a una empresa externa per fer el muntatge de la campanya; diners públics destinats únicament per afavorir l’ interès electoralista de CiU". "L’alcalde Batalla, vist l’extrem desencant de la seva acció de govern, que porta la Seu d'Urgell a la decadència, es veu obligat a fer gesticulacions davant la proximitat de les properes eleccions municipals", asseguren els socialistes.

“La majoria dels urgellencs s’adonaran del menyspreament que l’anomenat procés de participació representa per a la seva dignitat com a ciutadans responsables”, ha manifestat Òscar Ordeig.