El Grup Territoris.cat incrementa l'audiència un 105% des del passat mes de novembre

Territoris.cat triplica els seus usuaris en el darrer trimestre, els diaris digitals han passat de 7.101 lectors únics al passat mes de novembre a 20.542 al mes de gener de 2015.

Capçalera del Grup digital Territoris.cat.
photo_camera Capçalera del Grup digital Territoris.cat.

Territoris.cat, el mitjà digital amb informació de les comarques del Pla d'Urgell, Les Garrigues, i el Pirineu de Lleida ha viscut un gran creixement durant els darrers mesos que l’està posicionant com a líder a la seva àrea. Segons les darreres dades d’OJD interactiva, el Grup Territoris que s’audita des del passat mes de novembre de 2014, ha triplicat la seva audiència incrementant els navegadors únics de 7.101 al novembre a 20.542 al gener, i passant de tenir 34.779 pàgines vistes a unes 60.908.

A més, com a novetat, Territoris.cat enguany apostarà també pel paper, publicant una Revista Magazine de freqüència per determinar i 32 pàgines a color que es presentarà el 19 de març, aprofitant la Fira de Sant Josep de Mollerussa. la nova publicació es vendrà al preu de 1,9 euros i s'editaran 3.000 exemplars, encara que en aquest primer número estan previstos 5.000 exemplars i es distribuiran gratuïtament.

En els darrers mesos, el Grup Territoris ha apostat pel creixement comarcal incorporant la gestió de la informació on-line de mitjans en paper líders a les seves localitats, com ha estat el cas de Viure als Pirineus, i es mantenen converses amb la revista Celsona de Solsona per col·laborar en aquesta comarca.