07.12.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVAL JOC DEL PIRINEU

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, lliura els Premis Catalunya 2022 del Festival del Joc del Pirineu

Aquests guardons distingeixen el millor joc de taula infantil editat en català; el millor joc de rol, editat en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat, i el  millor joc de taula familiar/adult editat en català.
Guanyadors premi Joc
Laura Borràs a l’acte de lliurament dels Premis Catalunya 2022 del 6è Festival del Joc del Pirineu / RÀDIO SEU
La presidenta del Parlament, Laura Borràs, lliura els Premis Catalunya 2022 del Festival del Joc del Pirineu

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha presidit aquest vespre l’acte de lliurament dels Premis Catalunya 2022 del 6è Festival del Joc del Pirineu de la Seu d’Urgell, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament urgellenc. Aquests guardons distingeixen el millor joc de taula infantil editat en català; el millor joc de rol, editat en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat, i el  millor joc de taula familiar/adult editat en català.

En la seva intervenció, Laura Borràs ha manifestat que “el joc és inherent a la condició humana, és un element cohesionador, que genera vincles intergeneracionals, vincles familiars, i això s’ha pogut veure al festival, i és mesura el seu èxit veient la implicació de la gent”.

Guanyadors Premis Catalunya 2022-1
 Guanyadors dels Premis Catalunya 2022 del 6è Festival del Joc del Pirineu / laseu.cat

Els premis han estat lliurats per la pròpia Presidenta del Parlament, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, el vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, la 1a tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, juntament amb el secretari general de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Francesc Xavier Vila, el director dels serveis territorials del Departament de Cultura a Lleida, Albert Turull, i la presidenta del jurat de jocs de taula del festival, Meritxell Nieto.

Els guanyadors

·  Millor joc de taula infantil editat en català: Monstrys, d’Ignasi Ferré i il·lustrat per David Forés, publicat per Enpeudejocs.

·       Millor joc de rolBalada triste de la ciudad de Pepe Pedraz, publicat per El Refugio Editorial.

·       Millor joc familiar/adults editat en catalàThe Red Cathedral, d’Israel Cendrero i Sheila Santos, il·lustrat per Chema Roman i Pedro Soto, publicat per DEVIR. 

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, lliura els Premis Catalunya 2022 del Festival del Joc del Pirineu
Comentarios