TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

El president Pere Aragonès i el Cap de Govern d'Andorra, Xavier Espot, a la Trobada Empresarial al Pirineu

Aragonès serà l’encarregat d’inaugurar-la, després d’una benvinguda a càrrec de l’alcalde en funcions de la població, Francesc Viaplana, i del president de l’esdeveniment, Josep Serveto.
Trobada Empresarial al Pirineu_1
photo_camera Presentació de la 34a Trobada Empresarial al Pirineu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, coincidiran en la 34 Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà aquest dijous i divendres a la Seu d’Urgell. Aragonès serà l’encarregat d’inaugurar-la, després d’una benvinguda a càrrec de l’alcalde en funcions de la població, Francesc Viaplana, i del president de l’esdeveniment, Josep Serveto.

L’alcalde en funcions de Lleida, Miquel Pueyo, presentarà una taula redona amb el president de Fluidra, Eloi Planes, i el d’Aena, Maurici Lucena. El president de la Diputació, Joan Talarn, en presentarà una amb el CEO de Roc Roi, Lluís Rabaneda; el de Laumont, Jordi Serentill; la de Farinera Roca, Lot Roca; i el cuiner Joel Castanyé. Divendres començarà amb una taula amb el catedràtic d’Economia Oriol Amat i el doctor Daniel Lacalle. La seguirà la tradicional taula de startups i una trobada entre el CEO de Munic Sports, Xavier Berneda; la directora d’Infojobs, Gemma Sorigué; la CMO del Manchester City, Núria Tarré; i Enrique Tomás, director de la seua empresa homònima. Abans del tancament per part d’un representant del govern, el conseller executiu de BBVA, José Manuel González-Páramo, farà una conferència.

Més a Societat