INSTITUCIONS

El President del Parlament de Catalunya, Josep Rull, visita l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives

El President del Parlament estava de visita a la Seu d’Urgell amb motiu de la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP).
Rull Bisbe Vives 2
photo_camera El President del Parlament de Catalunya, Josep Rull, visita l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives / @BisbatUrgell ​

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha rebut aquesta tarda la visita del President del Parlament de Catalunya, Josep Rull, en una visita de cortesia institucional al Bisbe d’Urgell.

El President anava acompanyat del seu Cap de Gabinet, Xavier Reinaldos, i fou rebut a la seva arribada pel Representant del Copríncep Episcopal, Eduard Ibáñez i la Secretària General del Copríncep, Conxita Garcia.

Rull Bisbe Vives 1

A la trobada, l’Arquebisbe i el President del Parlament han tingut ocasió d’intercanviar parers sobre qüestions d’actualitat política i social a Catalunya i aprofundir amb les bones relacions amb el Principat d’Andorra.

El President del Parlament estava de visita a la Seu d’Urgell amb motiu de la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP), que s’havia de dur a terme a la Catedral de Santa Maria d’Urgell a la nit.