28.01.2022 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

El president Aragonès farà, aquest dijous i divendres, una visita a les comarques de l'Alt Pirineu

El cap de l’Executiu té previst anar a la Pobla de Segur, Sort, Llavorsí i Puigcerdà 
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant un acte a Vilablareix. Imatge publicada aquest 25 d'agost del 2021. (Horitzontal)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una visita institucional / Gemma Tubert
El president Aragonès farà, aquest dijous i divendres, una visita a les comarques de l'Alt Pirineu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà una visita institucional a diferents municipis de l'Alt Pirineu, aquest dijous, i demà divendres, 26 i 27 d’agost, per tal de reunir-se amb representants de diferents sectors d’aquest territori i conèixer de primera mà les actuacions que s’hi estan duent a terme. El cap de l’Executiu visitarà la Pobla de Segur; Sort; Llavorsí i Puigcerdà.

L’agenda del president s’iniciarà aquest dijous a la Pobla de Segur (Pallars Jussà), on a les 9.30 hores arribarà a l’Ajuntament, essent rebut per l’alcalde, Marc Baró, i la resta de representants del consistori, així com pel delegat del Govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Ricard Pérez. Després de la visita al consistori, el president i l’alcalde faran un recorregut per diferents zones de la població.

El programa de la visita al Pirineu continuarà a Sort (Pallars Sobirà), on és previst que el president arribi al voltant de les 11.20 hores a l’Ajuntament. L’alcalde del municipi, Baldo Farré, i la resta de regidors rebran el cap del Govern i mantindran una breu reunió amb ell. Tot seguit, el president anirà a la seu del Consell Comarcal, des d’on acompanyat del president d’aquest ens, Carles Isus i del delegat del Govern mantindrà una reunió de treball amb els alcaldes del Pallars Sobirà, que serà en format mixt (presencial i telemàtica). 

Ja a la tarda, 16.15 hores, Pere Aragonès visitarà l’Ajuntament de Llavorsí (Pallars Sobirà), on serà rebut per l’alcalde, Josep Vidal, i la resta de representants del consistori. Tot seguit, Pere Aragonès anirà a Guingueta d’Àneu (17.15 hores), per tal de realitzar una visita a la Mollera d’Escarrale. L’acompanyaran els alcaldes de la Guingueta d’Àneu, Jordi Palle, i l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Pere Ticó, a més del gerent del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Marc Garriga, que informarà al president sobre les actuacions que es duen a terme al si d’aquest espai natural protegit.

La jornada de dijous finalitzarà amb una visita a l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, a les 18.15 hores.

Puigcerdà 

Demà divendres, 27 d’agost, el president Aragonès continuarà la seva visita pel Pirineu. A les 9.00 hores arribarà a l’Ajuntament de Puigcerdà (Cerdanya), i serà rebut per l’alcalde, Albert Piñeira, i la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d’Honor, el president i l’alcalde es desplaçaran a l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya (9.40 hores). En aquest centre sanitari, el cap de l’Executiu, acompanyat del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, es reunirà amb els responsables del centre i amb els professionals de l’Hospital.

Un cop finalitzada la reunió, el president Aragonès i el conseller Argimon faran una breu atenció als mitjans de comunicació, al voltant de les 11.00 hores, a l’exterior del centre hospitalari.

El president Aragonès farà, aquest dijous i divendres, una visita a les comarques de l'Alt Pirineu
Comentarios