PARTITS POLÍTICS

La pirinenca Sílvia Romero ocuparà el tercer lloc a la llista del PSC al Parlament de Catalunya

La candidatura és encapçalada pel també pirinenc Òscar Ordeig
La candidata a l'alcaldia de Tremp per Compromís per Tremp, Sílvia Romero. Imatge de l'abril del 2019. (horitzontal)
photo_camera La regidora de Compromís per Tremp, Sílvia Romero/ Marta Lluvich

La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tremp, Sílvia Romero, ocuparà el tercer lloc a la candidatura del PSC al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Lleida. La candidatura és encapçalada per l'actual diputat, el també pirinenc Òscar Ordeig. 

Sílvia Romero i Galera, nascuda a Tremp el 4 de febrer de 1968. És doctora en Lingüística General i Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona; Màster en Immigració, Llengua i Treball Social per la Universitat de Lleida. Actualment és responsable del Servei de Català del Pallars Jussà (Consorci de Normalització Lingüística). Es va iniciar en la política el 2007, i des d'aleshores ha estat regidora a l'Ajuntament de Tremp. Actualment és regidora de l'oposició juntament amb altres 4 regidors de Compromís per Tremp (CxT)

Des de l'any 2000 és professora dels Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya. És membre de la Societat Catalana de Sociolingüística i de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, i també membre de l'Associació de Dones Rosa d'Abril.

Llistes electorals 14 febrer

La Comissió Electoral del PSC ha publicat aquest dimarts, 29 de desembre, les llistes electorals de les diferents circumscripcions per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel 14 de febrer de 2021. Aquestes candidatures han de ser aprovades en el Consell Nacional extraordinari d’aquest dimecres.

El Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, i cap de llista, Òscar Ordeig, ha destacat que “ens presentem a les properes eleccions amb una llista de dones i homes representativa de tot el territori, amb tota la seva complexitat, que dóna veu també a tots els sectors socials i econòmics i paritària”. En aquest sentit, ha dit, “estem convençuts que presentem el millor equip per assolir el millor resultat i capgirar la situació política a Catalunya”.

Ordeig ha reiterat que “l’objectiu del proper 14 de febrer és fer possible el canvi a Catalunya però també el necessari i urgent canvi per a les nostres comarques de Lleida, Pirineu i Aran, castigades de manera excessiva en la darrera dècada per les polítiques recentralitzadores i de retallades del govern de Junts x Catalunya i Esquerra”.

La candidatura del PSC de Lleida, Pirineu i Aran, doncs, estarà encapçalada per Òscar Ordeig (també diputat al Parlament de Catalunya), Judith Alcalà (Secretària d’Organització de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran) i Sílvia Romero (portaveu a l’Ajuntament de Tremp).

La resta de la llista, conformada per 15 titulars i 9 suplents, incorporen membres de la Joventut Socialista, d’Unitat d’Aran, Units per Avançar, la UGT i representants socialistes de les diferents comarques del territori.

Candidatura PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran:

1.         Òscar Ordeig (Alt Urgell)

2.         Judith Alcalá      (Lleida)

3.         Sílvia Romero (Pallars Jussà)

4.         Silveri Caro (Urgell)

5.         Lorena González (Noguera)

6.         Andreu Cortés (Unitat d’Aran)

7.         Gemma Moreno (Garrigues)

8. Ramon Massot Pla d'Urgell

9.         Núria Gil (Baix Segrià)

10.       Kevin Requena (Units per Avançar)

11.       Gemma Escar (Baix Segrià)

12.       Buenaventura Baca  (UGT)

13.       Adina Lordache (JSC)

14.       Mohamed El Mamoun (Solsonès)

15.       Carmen Ribera (Alta Ribagorça)

Suplents:

1.         Kleber Esteve (Segrià)

2.         Núria Medina (Segrià)

3.         José Luis Palacios (Lleida)

4.         Montse Segon (Segrià)

5.         Jordi Jiménez (Lleida)

6.         Isabel  Perera (Alt Urgell)

7.         Xavier Ribera (Pallars Sobirà)

8.         Violant Trilla      (Segrià)

9.        Antoni Siurana (Lleida)

comentaris