Energia

PEUSA permet reduir la potència contractada a empreses i autònoms i recuperar-la més endavant sense cost

Donada la situació excepcional de la crisi per coronavirus, PEUSA ofereix als seus clients d’empresa i autònoms la possibilitat de reduir a partir d’avui la potència contractada i durant un període determinat de temps. Aquesta mesura està pensada per a casos en què l’activitat productiva i econòmica s’ha reduït i, per tant, és oportú rebaixar la potència elèctrica durant un període determinat de temps.
PEUSA càrrega vehicle elèctric_març2020
photo_camera Vehicle de PEUSA, la companyia elèctrica del Pirineu.

Un cop es retorni a la normalitat, es podrà recuperar la potència contractada originalment i sense cap cost addicional per al client, ja que serà la comercialitzadora qui assumirà aquesta despesa.

La companyia energètica del Pirineu assumirà els costos de recuperació de potència un cop la situació es normalitzi, xifrats en uns 20 € per kW.

La intenció de la companyia és oferir aquesta opció a tots els clients, possibilitat que estan planificant i sol·licitant a totes les empreses distribuïdores. Reduir la potència està limitat a un període d’un any, si bé la distribuïdora de la zona, i de la qual depenen la majoria dels seus clients, ha eliminat aquesta restricció donat l’estat d’alarma en què ens trobem.

La voluntat de l’empresa és oferir aquesta opció a tots els seus usuaris, i ha  sol·licitat la seva autorització a totes les distribuïdores.

Els usuaris poden sol·licitar la reducció de potència temporal a través dels canals no presencials de PEUSA:
Correu electrònic: [email protected]
Telèfon gratuït d’atenció al client: 900 373 884

L’energia del Pirineu

Des de PEUSA produïm, distribuïm i comercialitzem energia 100% renovable des de fa gairebé un segle. Hem impulsat la posada en marxa d’infraestructures d’autoconsum al Pirineu, amb actuacions a punts diversos tant per a usuaris particulars, com per a petites i mitjanes empreses. Som pioners en la instal·lació de punts de recàrrega de vehicle elèctric al Pirineu, amb dos punts a la Seu i un a Martinet de Cerdanya. Des de setembre de 2019 comercialitzem també gas natural, tant a clients domèstics com a empreses i indústries. Impulsem una acció 2/2 de marcada incidència social al nostre territori més immediat, amb implicació en activitats esportives populars i professionals.

Més informació:

-PEUSA, energia elèctrica de proximitat (reportatge a Catalunya Ràdio)
-Les nostres mesures de prevenció contra el coronavirus
-Com generem electricitat des de fa gairebé 100 anys a partir del riu Valira
-Com contribuir a fer una societat més justa al Pirineu