ENERGIA

PEUSA ofereix reduir la potència contractada sense cost a empreses i autònoms obligats a tancar per la Covid19

L’empresa energètica del Pirineu també proposa ajornar o fraccionar pagaments i adaptar el contracte al preu més competitiu
dav
photo_camera Seu de l’empresa energètica del Pirineu PEUSA/ FS

L’empresa energètica del Pirineu PEUSA ofereix la possibilitat d’ajustar les condicions de contractació d’energia a tots els negocis i serveis que s’hagin vist obligats a aturar temporalment la seva activitat degut a la pandèmia de la Covid19. La proposta contempla reduir la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cap mena de cost per als usuaris, així com ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d’energia elèctrica i gas. Així mateix, planteja l’oportunitat d’adaptar el contracte entre els usuaris empresarials i l’energètica al preu de l'energia indexat al mercat, assegurant-se així el preu més competitiu disponible.

Els negocis als que s’adreça l’oferta de PEUSA són indústriaempresapetites i mitjanes empreses i treballadors autònoms. D’acord amb la situació actual, afecta en gran mesura restaurants, bars, cafeteries, gimnasos i establiments d’estètica, entre d’altres i d’acord amb les indicacions oficials.

PEUSA càrrega vehicle elèctric_març2020

La proposta és una declaració d’intencions per part de l’energètica del Pirineu, que posa en evidència el seu lligam social i amb el seu entorn més immediat. “Ens sentim compromesos amb el Pirineu i vinculats amb la nostra gent i el territori”, en paraules de Joel Boix, director comercial de PEUSA, “per això volem recolzar l’activitat econòmica de la nostra zona i ajudar les empreses i autònoms en un moment de crisi tan important”.

La iniciativa s’afegeix a les accions impulsades per PEUSA en el context de pandèmia per la Covid19 des de l’inici de la crisi sanitària i social, i que han contemplat la reducció de potència contractada sense cost per al sector empresarial i treballadors autònoms, destinar 50.000 € al suport de persones afectades pel context d’incertesa econòmica, distribuir 2.000 mascaretes infantils a hospitals i centres de salut pirinencs, aportar 4.000 Kg de productes de primera necessitat al Banc dels Aliments i fer donació de 1.000 bates impermeables a L’Hospital de la Seu d’Urgell.

Energia 100% renovable del Pirineu

PEUSA és una companyia amb base a la Seu d’Urgell que subministra energia 100% renovable des de fa gairebé un segle. Impulsa l’autoconsum d’energia elèctrica, amb projectes claus en mà que inclouen tots els tràmits i passos necessaris, des del plantejament tècnic, fins a facilitats de finançament i la instal·lació i manteniment finals. Així mateix, promou la mobilitat elèctrica al Pirineu amb la instal·lació d’una xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric, connectats amb el mapa de l’empresa d’abast nacional Electromaps. Les seves centrals s’impulsen gràcies a la força de l’aigua provinent del riu Valira, sempre des d’un respecte absolut al medi ambient i superant el manteniment dels cabals ecològics. PEUSA és una ferma defensora de la transició energètica cap a energies renovables com una de les vies per combatre i mitigar el canvi climàtic.