06.12.2022 |
Viure als Pirineus

PEUSA dona unes 2.000 mascaretes infantils als hospitals del Pirineu

La mascareta protectora per a nens i nenes pot esdevenir una eina pedagògica per reforçar l’explicació sobre per què s’ha de dur i de què els protegeix. Per això, des de l’empresa energètica PEUSA s’ha fet una donació d'unes 2.000 mascaretes infantils reutilitzables a l’Hospital Transfronterer de Cerdanya, a la Fundació Hospital Sant Bernabé, al Centre d’Assistència Primària d’Oliana i a l’Hospital Comarcal del Pallars.
PEUSA dona 2000 mascaretes infantils hospitals Pirineus
PEUSA ha donat unes 2000 mascaretes infantils.
PEUSA dona unes 2.000 mascaretes infantils als hospitals del Pirineu

La donació s’ha coordinat amb els serveis de pediatria de cadascun dels centres i és un element més per contribuir a protegir la mainada, una franja de població que al llarg de la pandèmia s’ha hagut de recloure de manera dràstica.

Com a empresa del Pirineu, PEUSA mostra un ferm compromís amb les persones del territori més proper i, per això, col·laborem amb entitats, institucions i ONG diverses.

Des que es va decretar l’estat d’alarma per Covid19, PEUSA ha posat en marxa una ajuda de 50.000 € per atendre persones en situació vulnerable, que gestiona el Consorci per a les Persones de l’Alt Urgell, per garantir equitat i justícia social, i ha fet una donació de 4.000 Kg de productes al Banc dels Aliments. Així mateix, es va anticipar perquè empreses i autònoms poguessin reduir la potència contractada sense cap mena de cost i recuperar-la més endavant.

PEUSA dona unes 2.000 mascaretes infantils als hospitals del Pirineu
Comentarios