27.09.2022 |
Viure als Pirineus

EQUIPAMENTS

Òscar Ordeig presenta una esmena als comptes del Govern per a reformar l’escola Albert Vives de la Seu

Malgrat l’aprovació de diferents mocions a l’Ajuntament de la Seu, a proposta de Compromís, per la reforma integral de l’escola no s’ha recollit als propers pressupostos de la Generalitat.

Albert Vives
CEIP Albert Vives de la Seu d'Urgell / laseu.cat
Òscar Ordeig presenta una esmena als comptes del Govern per a reformar l’escola Albert Vives de la Seu

El diputat del PSC, Òscar Ordeig, presentarà una esmena als propers pressupostos de la Generalitat per l’any 2022 per aconseguir que incloguin la redacció d’un projecte i la reforma integral de l’escola Albert Vives de la Seu d'Urgell.

El diputat al Parlament ha tornat ha tornat a recordar que “l’escola porta més d’una dècada esperant les millores de les instal·lacions”. L’any 2008 el departament d’Educació ja va presentar un Pla de Viabilitat per a la reforma integral del centre, de la que avui encara no se n’ha executat cap fase. Al 2010 només es a fer una actuació urgent a la teulada per evitar goteres, però des d’aleshores no s’ha fet res més, la qual cosa és del tot insuficient.

Ordeig al Parlament 2(Foto: El diputat del PSC, Òscar Ordeig, intervenint en una comissió parlamentària / parlament.cat)

Cal recordar que les instal·lacions de l’escola Albert Vives ni tan sols disposen d’un ascensor per garantir l’accessibilitat de qualsevol alumne.

El grup municipal de Compromís X La Seu ha presentat de forma reiterada diverses mocions a l’Ajuntament de la Seu per a la reforma integral de l’escola, els accessos a la mateixa o la instal·lació d’aquest ascensor tan necessari, sense que de moment s’hagi traduït en accions concretes.

El diputat ha explicat que “cal una acció urgent per modernitzar i millorar unes instal·lacions obsoletes i deteriorades que, a més, requereixen que es garanteixi l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Per això reclamem una consignació pressupostària per a la redacció d’un projecte de reforma que faci possibles aquestes obres a curt termini”.

Òscar Ordeig presenta una esmena als comptes del Govern per a reformar l’escola Albert Vives de la Seu
Comentarios